arkadaslik-sitesi-gonulden-sevenler

Gönülden Sevenler İslami Evlilik Sitesinde Aranılan Kişi Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

Aranılan Kişi Olmak. Günümüzde pek çok kişi evlilik sitesi veyahut arkadaşlık sitelerinde tanışarak evlilik yolunda ilerliyor peki ya bu neden siz olmayasınız. 

Doğru kişi olduğuna inandığınız eşleştiğiniz yada beğendiğiniz kişiye karşı nasıl hareket etmeli ve Gönülden Sevenler İslami Evlilik Sitesindearanılan kişi olmak için yapmanız gerekenleri sizler için derledik.

Profil oluştururken nelere dikkat etmeli! 

Öncelikle Türkçeyi iyi kullanmaya çalışarak kelimelerinizi özenle seçin. Yazım hatası yapmamaya dikkat gösterin. Size ait olmayan ve tam anlamıyla yaşadığınız hayatı yansıtmayan bilgilerden kaçının. Dikkat! Özellikle profilinizi oluştururken seçtiğiniz rumuz bile sizin şansınızı kat ve kat arttıracak yada azaltacaktır.

Altın üyelik hesabı alın!

Gönülden Sevenler evlilik sitesindeki Altın üyeler, arama sonuçlarında hep en üst sıralarda görünürler. Bu da onların diğer üyeler tarafından görüntülenme ve aranılan kişi olmak olma şanslarını daha da arttırır.

Sahte hesap açmayın!

Sahte hesap ile açılmış olan bir profil en başta kendinize zarar verir. Ve kendinize olan güveninizi zedelersiniz olaki hoşlanıp tanıştığınız kişiye örneğin ben profilimi Ahmet adında açtım ama asıl adım Mehmet derseniz diğer tüm bilgileriniz dogru olsa bile, karşınızdaki kişiyi çoktan aldatmış olursunuz ve tanışma şansınızı da hepten yitirmiş olursunuz. Kimse böyle üzücü bir durumun içinde olmak istemez. Ve insanların hayal kırıklığına uğramasına sebep olan siz olmayın. Size ait olmayan ve tam anlamıyla yaşadığınız hayatı yansıtmayan bilgiler vermeyin. Sonunda üzülen yine siz olursunuz.

Sürekli kendinizi anlatmayın!

Karşı tarafa söz hakkı tanıyın. Her seferinde kendinizden bahsetmek karşınızdaki kişiyi öfkelendirebilir ve farkında olmadan tanışma fırsatını yitirebilirsiniz. Her konuda olduğu gibi ölçülü olmak sağlıklı ilişkiler getirir.

Profil fotoğrafınıza yeterli özeni gösterin!

Birini etkilemek istiyorsanız birkaç saniyeniz var! Potansiyelinizi artırmak istiyorsaniz profil fotoğrafınızda şapka, gözlük kullanmayın. Ben zaten normal hayatta kullandığım aksesuarlar yada ihtiyacım diyorsanız bunu kendinize ait olan açıklama kısmında lütfen belirtiniz.

Bir diğer önemli husus ise gülümsemeniz. Kimse somurtkan, silik veya soluk bir fotoğrafa bakmaz ve kişinin buradan kendine özen göstermediği de anlaşılır. Kameraya baktığınız net bir fotoğrafınız olsun ve buraya sadece kendi resminizi koyun. Beden dilinizi iyi kullanın. Duruşunuz siz farkında olmasanızda karşı tarafa çok şey anlatır.

Zamanınızı kıymetli kullanın!

Ancak zamanı geldiğinde telefon numarasını vermesini sağlayın. Bu konuda aceleci davranmayın.

Kendinizle ilgili açıklama kısmına neler yazmalı!

Açıklamada ne istediğinizi, ne aradığınızı, nasıl biri olduğunuzu sizi olabildiğince ifade eden birkaç cümle yazmanız, beğenilme ihtimalinizi artıracaktır ve sizi üst sıralara çıkaracaktır. Ayrıca açıklama yazısı bulunan profillerin tercih edilme olasılığının daha yüksek olduğunu aklınızdan çıkarmayın. 

Bu kısımda mümkünse çalışma saat aralığınızı belirtebilirsiniz ki size ulaşmak isteyen kişiler için ulaşılabilir olun. Ve burada hobilerinizden de bahsedebilirsiniz.Aranılan Kişi Olmak.

NOT: Günümüzde pek çok kişi evlilik sitesi veyahut arkadaşlık siteleri nde tanışarak evlilik yolunda ilerliyor. 

Eğer sizde Gönülden Sevenler İslami evlilik sitesinde Altın üyelik alırsanız, arama sonuçlarında hep en üst sıralarda görünür ve bu da sizin diğer üyeler tarafından görüntülenme ve mesaj alma şansınızı daha da arttırmış olur. 

Dilerseniz profilinizi iyileştirmek için  https://blog.gonuldensevenler.com sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish