islami-evlilik-sitesi

İlişkide Gerçek Aşkın İşaretleri

İlişkide Gerçek Aşkın İşaretleri. Şüphesiz aşk her şekilde hoş bir duygudur. Kadınların etrafında bir güzellik havası ve erkeklerde ise cesaret ve güven duygusunu getirir. Gerçek aşktaysa biriyle ilişkide nasıl davrandığınızı içerir. 

Bir ilişkide gerçek aşka sahip olduğunuzun bazı işaretleri;

İlişkinize güvenirsiniz 

Güven duymak gerçek aşkın ilk işaretlerinden biridir. Fakat dikkat birçok kişi aşık olduklarını düşünür, oysa bu sadece yakın bir arkadaşlık olabilir.

Ben değil, biz demek

Kadınlar günümüzde erkeklere güvenmekte zorlanıyor. Fakat hala güvenilebilecek bir sürü kişi var. Önemli olan doğru olanı seçerken dikkatli olmanız.

Paylaşma duygusu 

Partnerinizin ihtiyaçları uğruna kendi ihtiyaçlarınız için uzlaşmaya çoktan hazırsınızdır.

Hiçbir şey gizli saklı olmaz

Gerçek aşk yaşayan çiftler birbirlerinden hiçbir şey saklamazlar. Aksine olabildiğince birbirlerine açık davranarak yaşam deneyimlerini (iyi veya kötü) bilmek isterler ve paylaşırlar.

Fedakarlık yapmaya hazırsınızdır 

Fedakarlık olmadan gerçek aşk mümkün olmaz. Bir kadının gerçek sevgisinin en önemli işareti, size yardım etmek için her zaman kendi ihtiyaçlarını feda etmeye hazırdır. Gerçekten özverili bir şekilde fedakarlık yaparsa sana aşık demektir.

Saygı 

Tam anlamıyla saygı gösterecek ve alacaksınız. 

Daha iyi olmak istiyorsunuz 

Sadece eşiniz için değil, kendiniz için de kendinizin en iyi versiyonu olmak için ilham aldığınız zaman olacaktır.

İlişkinizdeki iletişim  

Gerçek aşkınızı bulduğunuzda, artık anlaşmazlıkların olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hala birçok anlaşmazlığınız olacaktır fakat bu anlaşmazlıklara yaklaşımınız değişecektir.

Kusurlarıyla kabul edersiniz 

Ancak aşık olduğunuzda, eşinizin kusurlarını tüm kalbinizle kabul edersiniz. İlişkide Gerçek Aşkın İşaretleri. Partnerinizi, o kadar çok seversiniz ki, küçük kusurları bile sevimli hale gelebilir. 

Konuşmak istediğiniz ilk kişidir. 

Başınıza iyi ya da kötü bir şey geldiğinde, bunu paylaşmak istediğiniz ilk kişidir. Ve bunu onunla paylaşmak için sabırsızlanıyorsundur.

Bencillik yoktur 

Ben değil, artık biz demektir. Gerçek aşkta bencilliğe yer yoktur. Sadece kendiniz için değil, ikiniz için de düşünmeye başlarsınız. 

Zorlukları ve yükleri paylaşırsınız 

Hayat her zaman kolay ve mutluluk dolu olmaz. Bazen sizi ve inandığınız her şeyi test edecek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Fakat bu kez partnerinizle birlikte zorluklara meydan okuyacak ve daha güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz.

NOT: Günümüzde pek çok kişi evlilik sitesi veyahut arkadaşlık siteleri nde tanışarak evlilik yolunda ilerliyor. 

Eğer sizde Gönülden Sevenler İslami evlilik sitesinde Altın üyelik alırsanız, arama sonuçlarında hep en üst sıralarda görünür ve bu da sizin diğer üyeler tarafından görüntülenme ve mesaj alma şansınızı daha da arttırmış olur. 

Dilerseniz profilinizi iyileştirmek için  https://blog.gonuldensevenler.com sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish