evlilik-sitesi-gonulden-sevenler

İlk Buluşmada Nasıl Giyinmeli?

İlk Buluşmada Nasıl Giyinmeli ? İslami evlilik sitesi olan Gönülden Sevenler evlilik sitesi aracılığıyla aradığımız partneri bulduk şimdi ise en önemli adım olan ilk buluşma. Bu sayede karşı taraf sizin hakkınızda bir fikre sahip olacak. Bundan dolayı nasıl giyineceğinizden ne konuşacağınıza her detay son derece önemlidir. İlk izlenim için özellikle görüntünüze çok önem vermeli, özensizlikten de fazla abartıdan kaçınmalısınız.

Kendinizi en iyi hissettiğiniz kıyafeti giyinmeli

İlk görüşmede yeterince gergin olabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi iyi ve güzel hissettiğiniz bir kombininiz varsa onu giyebilir ve böylece içinde daraldığınız ya da durmadan içinizden acaba nasıl görünüyorum diye sorup sohbete adapte olamadığınız bir durumla karşı karşıya kalmazsınız.

Özenli olun fakat abartmayın

Kıyafetiniz karşı tarafla buluşmayı ciddiye aldığınızı belli edecek kadar özenli görünmelisiniz. Ancak bunun ayarını kaçırıp aşırı kıyafetlerden de uzak durmalısınız. Sade ve şık olursanız bu karşı tarafa doğru mesajı vermek için yeterli olacaktır.

Fazla renk kullanmamalı

Renkli kıyafetler giyinmeyi seven biri olabilirsiniz. Ancak yine de o gün için az sayıda rengi bir arada kullanmayı tercih etmeli. Üzerinizdeki farklı renklerin karışımı ilgiyi dağıtabilir ve karşı tarafın zevklerini çok iyi bilmediğinizden yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. Renkli bir kişiliğim ve bunu da yansıtırım diyorsanız birbirine uygun renkleri seçin, karşı tarafı birden şok etmeyin.

Buluşma mekânına uygun giyinmeli

Buluşmaya gitmeden önce mekân hakkında bilgi edinmeli ve nasıl bir kıyafet giyinmeniz gerektiği konusunu buna göre belirleyin. Eğer şık bir restoranda akşam yemeği yiyecekseniz sade siyah bir elbise tercih edebilir hiçbir şeyi riske atmayabilirsiniz veyahut gündüz bir kafede buluşacaksanız da günlük bir kıyafetle spor bir şıklık elde edebilirsiniz. İlk Buluşmada Nasıl Giyinmeli

Çok fazla makyaj yapmamalı

Buluşmaya giderken makyajınız da kıyafetiniz gibi dengeli olmalı. Doğal görünmeye dikkat ederek fazla makyaj yapmaktan kaçınmalısınız.

Dilerseniz profilinizi iyileştirmek için  https://blog.gonuldensevenler.com sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish