Kalbini kırmadan ayrılmak mı istiyorsun?

Kalbini kırmadan ayrılmak İster terk edilen ister terk eden kişi olun, ayrılıkların hepsi zordur. Ayrılmak istiyorsanız söyleyecek doğru kelimeleri bulmak kolay olmaz. Sorun zaten bende klişesine bile başvurabilirsiniz. Ayrılan kişi siz olduğunuz için karşı taraf her türlü üzülecektir fakat bunu enaza indirmek en olgun davranış olacaktır. Eğer ihtiyacınız varsa kalbinin kırmadan birinden ayrılmanın yollarını sizin için derledik.

Sevgilinin kalbini kırmadan ayrılma yolları

1- Doğru cümleleri kurun…

2- Görüşmeyi olabildiğince kısa tutun..

3- Kibar olun..

4- Açık kapı bırakma..

Ondan neden ayrılmak istediğinizin nedenini iyi bilin ve anlayın 

Kendinize ve partnerinize yapabileceğiniz en kötü şey, bir anlık öfkeyle ayrılmak ve birkaç gün sonra pişman olup bir araya gelmeye çalışmaktır. Bu durum sorunu daha da kötüleştirecek ve çok daha fazla kalp kırılmasına neden olacaktır. Ayrılık kararını vermeden önce, neden bir şeyleri bitirmek istediğinizi gerçekten anladığınızdan ve kararınızdan emin olun.

Söyleyeceklerinize çalışın ve emin olun

Ayrılma konuşmasını yapmadan önce, ona söyleyeceklerinizi tasarlayın ve provasını yapın. Muhtemelen bir sürü neden ve sorusu olacak, bu nedenle uygun cevaplarla karşılık vermek en akıllıcası olur. Ne söylemek istediğinizden tam olarak emin olun, bu durumda haklıyken haksız duruma düşmemiş de olursunuz.

Görüşmeyi olabildiğince kısa tutun 

Birinden ayrılmak istiyorsunuz ve bunun gerekçelerini aktardıktan sonra konuyu daha da uzun bir hale getirmenize gerek yok. En ideal ayrılık konuşması kısa ve basit olanıdır. Bu durumu gerekenden daha karmaşık hale getirmeyin. Böylece karşı taraf için de daha az acı verici hale dönecektir.

Kibar olun 

Ayrılık, her ne sebepten kaynaklanıyor bile olsa kibar olmayı unutmayın. Ayrılırken kendinizi onun yerinde olduğunuzu hayal edin. Ondan neden ayrıldığınızı sorarsa bunu nazikçe açıklayın. 

Konuşun 

Birinden mesajla ayrılmayın. Bu sadece durumu kötüleştirecek ve muhtemelen o kişinin size daha da öfkelenmesine sebep olacak. Sorun ile yüzleşerek ondan ayrılın. Unutmayın bir zamanlar o kişi sizi mutlu etti ve siz onu seçtiniz. Kalbini kırmadan ayrılmak bu yüzden önemli.

Açık kapı bırakma

Ayrılığın üstesinden gelmek kolay değildir. Özellikle bir umut ışığı bırakmanın işleri daha zor hale getireceğini düşünseniz haftalar geçtikçe bu durum daha da kötüleşecektir. Pekala verdiğiniz karardan eminseniz karşı tarafın sizi düşünmeye ve sizden haber beklemeye sevk edecek durumlardan lütfen kaçının.  Kalbini kırmadan ayrılmak

NOT: Günümüzde pek çok kişi evlilik sitesi veyahut arkadaşlık siteleri nde tanışarak evlilik yolunda ilerliyor. 

Eğer sizde Gönülden Sevenler İslami evlilik sitesinde Altın üyelik alırsanız, arama sonuçlarında hep en üst sıralarda görünür ve bu da sizin diğer üyeler tarafından görüntülenme ve mesaj alma şansınızı daha da arttırmış olur. 

Dilerseniz profilinizi iyileştirmek için  https://blog.gonuldensevenler.com sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish