arkadaslik-sitesi

İçe dönük biri olarak eş bulmanın yolları

İçe dönük biri olarak eş bulmanın yolları. Hepimiz hayatımızın geri kalanını birlikte geçireceğimiz eş adaylarımızı ararken sosyal anlamda kendimizi iyi ifade edebilmeye ihtiyaç duyuyoruz. İçine kapanık, kendini rahatlıkla ifade edemeyen ve yeni insanlarla tanışırken utangaç davranabilen insanlar, gelecekteki eşiyle tanışma yolunda bazı engellerle karşılaşabiliyor. Evlilik sitesi üzerinden girmiş olduğunuz eş arayışında bu durumun bir engel teşkil etmemesini sağlamak ise sizin elinizde. 

İçe dönük biri olarak genelde yalnız kalmaktan hoşlanıyor, topluluk içindeyken ve yeni insanlarla tanışırken kendinizi rahat hissedemeyebiliyor olabilirsiniz. Yalnızken enerjiniz daha yüksek olduğu için gerçekten güvendiğiniz insanlarla birlikteyken daha rahat ve iletişime açık davranabilirsiniz. Bu noktada hayatınızın geri kalanını birlikte geçireceğiniz insana büyük roller düşüyor. Sırlarınızın ve açığa çıkarmak istemediğiniz yönlerinizin güvende olacağını hissetmeniz, sizi kolay kolay yargılamayacak biriyle birlikte olmanız gerekiyor. İslami evlilik sitesi nden bulacağınız partnerinizin sizin sessiz mizacınızla barışık olması, evliliğe giden yolda önemli bir avantaj olacaktır. İçe dönük biri olarak eş bulmanın yolları

İçe dönük biri olarak eş bulmanın yolları

İçine kapanık biri olarak eş ararken kendinizi sudan çıkmış bir balık gibi hissettiğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi şu ya da bu sebepten iyi ifade edemediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak karşı tarafa sunabileceğiniz olumlu özelliklerinizin de olduğunu unutmamalısınız. İyi bir gözlemci ve dinleyici olduğunuzu, bir şeylere kolayca odaklanabildiğinizi ve karşı tarafın sırlarını dinlemeye, onu gerekli yerlerde yönlendirmeye açık olduğunuzu belli ederek işe başlayabilirsiniz. Güçlü yönlerinizin üstüne giderseniz bu içine kapanıklık haliniz bir avantaja bile dönüşebilir. Evlilik sitesinde oluşturmuş olduğunuz profilde bu güçlü yönlerinizi paylaşabilir, iyi ve düşünceli bir dinleyici olduğunuzu vurgulayacak ifadeler kullanabilirsiniz. İslami evlilik sitesinde kendinizi karşı tarafa tanıtırken bu tür herkeste bulunmayan niteliklerinizi vurgulamanız sizi öne çıkaracaktır.

Karşı tarafın anlattığı hikayeler üzerinden detaylı sorular sormanız, ya da uzun uzadıya konuşmanızı gerektirmeyecek bir etkinliğe gitmeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir. Böyle bir ortamda sürekli olarak dışarıdan nasıl göründüğünüzü düşünmek durumunda kalmazsınız. Evlilik sitesinden tanışacağınız müstakbel eşiniz, sosyal bir etkinlikte sizin esasen nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu daha iyi gözlemleyebilir ve size yönelik daha isabetli tespitlerde bulunabilir. 

Kısacası sizin dezavantaj olarak gördüğünüz yönlerinizi avantaja çevirmek sizin elinizde. İçine kapanık biri olarak sık sık kendinizle konuştuğunuz için sezgilerinize güvenebilir, bu sezgilerinizden İslami evlilik sitesi üzerinden tanıştığınız müstakbel eşinizle daha iyi iletişim kurabilmek için faydalanabilirsiniz. İçe dönük biri olarak eş bulmanın yolları.

NOT: Günümüzde pek çok kişi evlilik sitesi veyahut arkadaşlık siteleri nde tanışarak evlilik yolunda ilerliyor. 

Eğer sizde Gönülden Sevenler İslami evlilik sitesinde Altın üyelik alırsanız, arama sonuçlarında hep en üst sıralarda görünür ve bu da sizin diğer üyeler tarafından görüntülenme ve mesaj alma şansınızı daha da arttırmış olur. 

Dilerseniz profilinizi iyileştirmek için  https://blog.gonuldensevenler.com sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish