islami-evlilik-sitesi

Kadınlar Ne İster?

Boşuna dememişler, ‘’Erkekler Mars’tan, Kadınlar Venüs’ten.’’ diye. Bu iki cinsiyetin de beklentileri farklı doğal olarak. Özellikle islami evlilik sitesi nde bu farklılıklar daha da hassas olabiliyor. Kadınlar küçük detaylara önem verirler. İşte size kadınların ne istedikleri konusunda bazı ipuçları:

Mesajlarına Vakitlice Dönüş Yapın

Kadınların çoğu islami evlilik sitesi nde iletişimde oldukları erkeklerin onlarla ne kadar ilgilendiğini mesajlarına ne kadar hızlı dönüş yaptığı ile ölçerler. Özellikle evlilik sitesi nden tanıştığınız birisine mesajlarınızın sıklığıyla niyetinizin ciddiyetini kanıtlamalısınız. Eğer cevap süresi uzun sürerse, kadınlar bunu erkeğin onunla ilgilenmediğine yorarlar. Bu tabii ki demek olmuyor ki kadınlar partnerlerine anlayış göstermiyorlar ve bencil davranıyorlar. Sağlıklı bir iletişim için tüm yoğunluğunuz arasında bile onlar için zamanınızı ayırmanızı, böyle bir fedakârlık yapmanızı umuyorlar.

Onun İçin Özenlice Giyinin

Dış görünüş elbette önemlidir. Kadınlar onlarla buluşacağınız zaman kıyafetinize, saçınıza özendiğinizi görmekten oldukça hoşlanırlar. Bu aslında sadece karşı tarafa verdiğiniz özeni değil aynı zamanda kendinize verdiğiniz değeri de gösterir. Evlilik sitesi ne koyacağınız profil resminizde de bu özeni göstermelisiniz.

Önemli Günleri Hatırlayın

Doğum günlerinin, evlilik sitesi nde arkadaş olduğunuz günün, yıldönümlerinin hatırlanması kadınlar için yıkılamayacak kurallardandır. Bu günleri hatırlamayı asla hafife almayın çünkü kadınlar bugünler için oldukça özenirler ve partnerlerinin de aynı değeri vermelerini isterler. Mesela islami evlilik sitesi nde tanıştığınız gün oldukça önemli bir dönüm noktası kabul edilebilir.

kadınlar ne ister?

Ona Onu Sevdiğinizi Söyleyin!

İslami evlilik sitesi nde tanıştığınız kadına onu sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin. Her kadın bunu duymaktan ve sevginizi dile getirdiğinizi görmekten hoşlanır. Evlilik sitesinde herkes için birçok aday varken bir şekilde sevgi sözcüklerinizle onun kalbini kazanmalısınız.

Saygılı Olun!

İslami evlilik sitesi nde tanıştığınız herkese saygı çerçevesinde yaklaşın. Ancak düzenli olarak konuştuğunuz kişiye her davranışınızla ona ne kadar saygı duyduğunuzu gösterin. Evlilik sitesinde konuşurken onun sınırlarını iyice öğrenin. Neyi sevip sevmediği konusunda dikkatli olun ve adımlarınızı buna göre atın!


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish